Naslovna :: Info :: Aktuelno :: ZAVRŠENA AMERIČKA TURNEJA!!!

18. 06. 2014

ZAVRŠENA AMERIČKA TURNEJA!!!

Indira pomogla ugroženima u poplavama

Rečeno-učinjeno! Kao što je i najavila, Indira Radić odmah po povratku sa američke turneje uplatila je sva prikupljena sredstva za pomoć ugroženima u katastrofalnim poplavama u Srbiji i Bosni i kao dokaz pokazala i uplatnice.

- Vest o poplavama zatekla me je čim sam stigla u Ameriku. Istog trenutka sam odlučila da organizujem akciju prikupljanja pomoći za ljude ugrožene u ovoj elementarnoj nepogodi. Publika na mojim nastupima se odazvala mom pozivu i učestvovala u humanitarnoj akciji. Zajedno smo skupili 7000 dolara koje sam podelila na dva dela i odmah po dolasku u Beograd uplatila za pomoć ljudima u Srbiji i Bosni. Ja sam rođena u Doboju a veći deo svog života provela sam u Beogradu i sve loše što se desilo ljudima na ovim prostorima duboko me potresa. Nadam se da će ovo makar malo pomoći, a ja ću i u budućnosti nastaviti da učestvujem u humanitarnim akcijama, kao što sam i do sada radila rekla je Indira ovim povodom.

AMERICA TOUR:
Total money raised for SERBIA/BOSNA Donation:
-Jacksonville, FL
$ 976;

-St. Petersburg
$684;

-Miami
$176 (publika) + hotel Sea Lord $500;

-Bowling green, KY
$791;

-Grand Rapids, Michigan.
$1,234;

-Harrisburg, PA
$846;

-St.Louis, MO
$1154;

-Chicago, IL
$511;

SVE UKUPNO: $6872 ~ 7000$

VELIKO HVALA SVIMA KOJI SU DOŠLI NA KONCERTE U AMERICI I DONIRALI NOVAC ZA UGROŽENA PODRUČJA BOSNE I SRBIJE! JA NASTAVLJAM SA HUMANITARNIM AKCIJAMA A SVI VI DRAGI MOJI, KOJI STE U MOGUĆNOSTI POMOZITE!

Pošalji na:

  • Nema komentara.

Predstojeći nastupi

Trenutno nema najava

Login